BIO PLEX, HAJSZERKEZET VÉDŐ ÉS ÚJJÁÉPÍTŐ EXCLUSIVE CSOMAG

A kezelés 4 lépcsőből áll:

1.)  hajmosás: Plex samponnal mely Tápláló, Cuticula záró, SLS és Parabén mentes, így kiváló választás azok számára, akik különféle hajkezeléseken estek át (festés, tartós hajegyenesítés, dauer) és szeretnék megőrizni a kezelés hatékonyságát, minél hosszabb ideig.Mivel a sampon képes zárni a cuticulákat, valamint savasító hatással is bír, ezért érdemes otthon is a hajmosást ezzel elvégezni és minden alkalommal ezt a sampont használni. A hajat mindig fényessé és puhává varázsolja. Helyreállítja a kémiai kezelések után elszenvedett károsodásokat, a haj szerkezetében.

2.-3.)Plex Mask – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, Parabén mentes és a Complex rekonstrualó ampulla 
Egy 5ml-es Bio Plex Complex ampullát rakunk a Bio Plex maszkkal együtt a hajra. Fontossága abban rejlik, hogy ezután a lépés után már a hajat kizárólag víz éri, így a Complex ampulla hatóanyaga képes bent maradni a hajban és ott kifejteni hatását. A hatás fokozása miatt , gőzbúrába helyezzük a vendéget! Így még mélyebbre juttatjuk a hatóanyagot! 
Ezután leöblítjük, majd törülköző száraz hajra felkerül a

 
4. lépés: Plex Polymer Spray – Szerekezet visszaállító, keratinnal, hővédő és savasító 
A spray nem tartalmaz Parabént és egyik legfőbb tulajdonsága, hogy képes bármilyen sérült haj szerkezetét visszaállítani és azt védeni. A spray hővédővel rendelkezik, ezért óvja a hajkoronát a hajszárító, hajvasaló és a környezeti hatások okozta károsodástól. A Polymer Spray képes zárni a cuticulákat, valamint savasító hatással is bír! A hajat mindig fényessé és puhává varázsolja.
Ezután már csak a szárítás és hajvasalás van hátra, melytől tartósabb lesz az újjáépítés .
A kezelés 60-90 percet vesz igénybe hajhossztól és sűrűségtől függően. 


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!