KEMON UNAMY CONTROL

Keratinos hajfeltöltő kezelés, ami ideiglenes hatású simítást és hajszerkezet javítást eredményez formaváltozás nélkül.

Olyan mint a Lisse Design azzal a különbséggel, hogy ezt szélesebb körben lehet alkalmazni.

1.) Smooth szolgáltatás -enyhe simítás

2.) Straight szolgáltatás -teljes simítás

 2 féle formula közül választhatunk, így a nagyon szőke lestrapált hajon ugyanúgy alkalmazható, mint a natúr vagy festett hajon!

Speciálisan a kreppes hatás eltávolítására! Kezelhetőbb, lágyabb, fényesebb haj! 

nem tartalmaz formaldehidet, tioglikolátot, ammóniát!

Főbb összetevők: Fitokeratin Xilit Pantenol

 A hajkezelés 2-3 órát vesz igénybe.

Hatása 2-3 hónapig tart.

 A kezelés után 2-3 napig ne mossunk hajat!

 Só-és szulfát mentes sampon használata ajánlott! Igy tovább tart a hatása! 

 Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!


   BRASIL CACAU


  

A Brasil Cacau új terméke a SMOOTHING PROTEIN. Ez egy új kezelés, amely lehetővé teszi a maximális kiegyenesítést, ideális durva, erős szállú és tröredezett, roncsolt  hajra. A termék hidratálást és szerkezetátalakítást biztosít a hajnak, több mint 3 hónapos időtartamra. Technológiailag ökológiai, nádcukorral, kakaóval és D-panthenollal, és dermatológiailag tesztelt anyagog segítségével fejti ki hatását.
A BRASIL CACAU egy sikeres márka, híres fodrászok és híres színésznők használják a világ minden részén, többek között Brazíliában, az Egyesült Államokban, Európában és Ausztráliában. A Brazil Cacau több mint 30 országban jelen van, és terjeszkedése a 2006 óta töretlen. Ez a magas színvonalon nyujtott kezelések teljesítményének köszönhető! A cég úttörő szerepet játszik a vegyi termékek használata nélkül történő simítás elindításában.

A Brazil Cacau Smoothing Protein visszaállítja a hajának egészségét, és hihetetlenül természetes fényt biztosít a hajnaK.

Különbségek más keratinos kezelésekhez képest:
A hajat ugyanazon a napon lehet mosni és fésülni!
30% -kal többet nyújt a hajfelújítás és rugalmasság terén!
Alkalmazható bármilyen kémiai folyamat után!
Lehetővé teszi több eljárás végrehajtását ugyanolyan kezeléssel!
Használható minden típusú hajra, beleértve a festett, korábban simított vagy hullámosított hajakat. Ezekben az esetekben mindig készítsen diagnózist!
Alkalmazása terhes nőkön vagy kiskorúaknál nem ajánlott (csak a szülői engedéllyel)
Ez egy exkluzív és differenciált kezelés a haj intenzív helyreállítására a következő képlet alapján:
Kakaóvaj, esszenciális zsírsavakkal, tápláló, hidratáló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.
Hidraulizált keratin, egy olyan fehérje, amely a hajat fóliával borítja, ami ellenállóbbá és rugalmasabbá teszi haját.
D-panthenol, amely mélyen kezeli és hidratálja a hajszálakat.
Cisztein nádcukor, aktív összetevő szénhidrátokon alapuló cukorkaucsuk és az aminosav cisztein alapú összetétel.
A keratin, panthenol és kakaó alapú formulája felelős a haj teljes rekonstrukcióért és a végső hatásért, amely meglepően selymes és sima. A hajvasaló hője által aktiválódik a cukornád, így az bejut a kutikula legmélyebb rétegeibe ott kifejtve hatását,  simává varázsolva a hajszálak felületet és intenzív fényt biztosítva a hajnak.

Miért hatékonyabb a Brazil Cacau a hagyományos hidratációnál?

Tevékenységét a pH-érték változása adja a hajban:
A sampon lúgos pH-ja: megnyitja a hajhéjat és fokozza a fő hatóanyagok felszívódását, elősegítve az abszolút hidratációt és újáépítést.
A finisher savas pH-ja: lezárja a kutikulákat, lehetővé téve a tápanyagok tárolását a hajszálon belül, meghosszabbítva a kezelés eredményeit és elősegítve az intenzív fény eredményt.

Újjávarázsolt haj, a hajszálak belsejétől, selymes érintéssel és tele fényerővel, tartós sima hatással!

 A kezelés 3-4 órát vesz igénybe.

Hatása 3-4-5 hónap!

A kezelés után rögtön összefoghatjuk a hajunkat, de lehetőség szerint 2 napig ne mossuk meg.

Só- és szulfát mentes sampon használata javasolt, így tovább tart a hatása.

Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A szőke hajat besárgítja!!!

Festeni a hajat 1 hét elteltével ajánlott.


          Előtte-utána kép

 


A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés

 A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, olyan fizikai eljárás, amely nem károsítja a haj szerkezetét.                                                              

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

Állatokon nem tesztelt anyag!                                                                                       

A COCOCHOCO keratinos hajegyenesítésnél nincs fixáló folyadék, kizárólag a mélytisztító samponra (Cuticula nyitáshoz), valamint a keratinra van szükség. A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz.

Keratinunk természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. Holt-tengeri tápláló kivonatokat.

4-5 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj, a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett. Azoknál a vendégeknél, akik már többször jártak a COCOCHOCO keratinos kezelésén, látványosan javult hajszerkezetük állapota. Továbbá más tartós hajegyenesítőkkel  ellentétben, a COCOCHOCO kezelése után később is élettel teli, puha marad a haj. 

A kezelés minden fajta hajra alkalmazható:

Természetes, Festett, Dauerolt, Szőkített, Erősen roncsolt hajra egyaránt

A COCOCHOCO  Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, valamint segít megtartani a rugalmasságát.

A CocoChoco Professional HAJSIMÍTÓ RENDSZERE kétség kívül az utóbbi évtizedben piacra kerülő hajfiatalító termékei közül a leghatékonyabb. Ez a sokévnyi kemény és mélyreható kutatás eredményeként létrejött innovatív technológia.


A COCOCHOCO  Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. A Original Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék

. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli.

A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, nyugodt, melírozott és szőkített) hajra. 

A hajkezelés 2 órát vesz igénybe.

Hatása 3-4-5 hónapig tart.

A hajkezelés után 72 óráig nem érheti víz, (eső sem) nem köthetjük össze, nem rakhatod a füled mögé és a napszemüveget se rakhatod a fejedre, mert benne marad a nyoma. Hagyd lógva a hajat! Gőz se érheti, igy ebben a 3 napban mellőzd a szaunát.  Lehetőség szerint ne izzadj meg, ne most menj edzőterembe.

Só- és szulfát mentes sampon használata javasolt, így tovább tart a hatása.

Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A hajkezelést követően 2 hét után lehet festeni a hajat.

 Ha a haj nedves lesz, vasald át újra.                                                                                    


     

A Lisse Design Keratin Terápia 

Egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza.

FORMALDEHID MENTES!

Három hónapig tartó eredmény!

A Lisse Design egy olyan termék, ami simítja és „lezárja” a hajat. Ezáltal könnyen kezelhetővé teszi azt, és akár 3 hónapon keresztül egyenesíti.

A termék a hidrolizált keratinnak és a negyedelt kollagénnek köszönhetően áthatol a hajon, puhává és simává téve azt.

Nem szerkezetátalakító kezelés,  kénhidat nem változtat, azaz full göndör hajból szög egyenes (fejre cuppanó) nem várható, csak puha, könnyen kezelhető, fésülhető, sima haj!

Ez a termék ideális bárki számára, aki a göndörödő-hatást szeretné kontrollálni és könnyebben kezelhetővé szeretné tenni a haját. Szintén segít a göndörség lazításában, miközben fényessé, simává és ragyogóvá teszi a hajat. A Lisse Design minden hajtípusra megfelelő és használható, más színező vagy egyenesítő módszerek mellett is, vagyis minden vendég számára ajánlott.

A termék hidrolizált keratint használ, mely támogatja a haj új formájának tartósságát. Negyedelt kollagén és Babassu olaj teszi a hajat rugalmassá és igazán puhává.

A kezelés 3-4 óra alatt elvégezhető, a hajmennyiségtől függően.

Az olyan simító kezelésekről, mint a Keratin terápiák, számos negatív véleményt jelentettek meg az utóbbi években és sok terméket visszahívtak a piacról, mert nem biztonságosak a fodrász egészsége szempontjából. A Lisse Design-t teljes mértékben biztonságos használni. A keratin terápiák közül soknál bizonytalan az egyenesítés mértéke, míg a Lisse Design-nak erős és kiszámítható simító hatása van. A Lisse Design igazi előnye abban rejlik, hogy a frizura a kezelés után azonnal „hordható”. Meg lehet mosni, formázni, vagy festeni, azonnal a kezelés után. A haj megtartja tömegét és mozgékonyságát, akár hullámos frizurát is ki lehet alakítani, ha a vendég úgy kívánja.

A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.


Kinek ajánljuk a Lisse Design keratinos hajsimítást?

- Göndör hajú vendégeinknek, akik sima, puha hajra vágynak és megbarátkoznak a gondolattal, hogy legalább három hónapig sima marad a hajuk

- Extrán roncsolt, vegyileg kezelt hajú vendégeinknek, akik visszaállítanák hajuk egészségét

- Fakó, sprőd, kreppesedésre hajlamos frizurájú vendégeinknek, akik lágy, selymes és fényes hajkoronát szeretnének.

- Vendégeinknek, akik a hajsimítást követően azonnal festetni szeretnének.

A szolgáltatással elért eredmény tartóssága:

Natúr haj esetén (nem festett): a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 2 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Festett / melírozott haj esetén: a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 3 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Minél inkább kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság.

A kezelés kb. 3 órát vesz igénybe.

Hatása 3 hónapig tart.

Só- és szulfát mentes sampon használata javasolt, így tovább tart a hatása.

Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A kezelés a haj színét világosítja! 

Festeni 5-6 nap múlva célszerű.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.