K18

ÚJ [‼️] [?] [?] [?] [?] [?] [?] [?] [?] Magyarországon most bevezetésre kerülő hajszerkezet helyreállító kezelés [‼️] .
K 18

Biomimetic hairscience

A K18 peptidet tartalmazó szabadalmaztatott leave-in hajápoló, amely molekuláris szinten fejti ki a haj helyreállító hatását még az extrém módon sérült haj esetén is [‼️]

A kezelés során a haj teljesen megújul, erőssége, puhasága, simasága visszanyeri eredeti formáját.

Hogyan működik?

Amikor a haj megsérül, károsodik, a haj belső szerkezetét alkotó polypeptid láncok (keratin láncok) elvékonyodnak és eltörnek, a haj elveszíti fényét rugalmasságát.

A K18 peptid képes a sérült hajat visszaállítani eredeti fiatalos állapotába [‼️]

Mivel a K18 lemásolja a keratint építő részecskéket a hajban, a haj természetesként és nem kötést segítőként ismeri fel, így NEM LEHET KIMOSNI a hajból [‼️] [‼️] ezért zseniális és hosszantartó megoldás!

"""Maga a K18, amellett, hogy vegán, aminosavakat tartalmaz, és ezek az aminosavak a hajszerkezet azon részeit célozzák meg, ahol a peptidkötések vagy keratinkötések hiányoznak, esetleg sérültek. A K18 termékeket épp ezért nem is szabad kimosni a hajból, hiszen tartósan segít. Nem jön ki a hajból még hajmosáskor sem. Ezért is van az, hogy egymás után maximum hatszor lehet használni, hiszen utána eléri a maximális hatását, és várni kell az újbóli használattal. Egyáltalán nem olyan, mint egy átlagos pakolás!

Mivel egy ápoló termékről van szó, ezért mindenkinek ajánlott. Viszont akkor nagyon fontos a használata, mikor a haj szőkített. A szőkítés jobban igénybe veszi a tincseket, hiszen egyszer szőkítünk, és utána rátesszük a színezőt is. Nyilván fontos az otthoni ápolás is – festett hajra való sampon és kondicionáló használata, és ha ezeknek a vendég nem tesz eleget, és úgy jön vissza, hogy törik a haja… Na, akkor nagyon jó a K18!" "" (idézet: Karajz Dávid a K18 nagykövete)

Ajánlott vegyi kezelésekhez: ekkor 2 lépcsőben alkalmazzuk.

1.) Mist ( festés előtt)

2.) Maszk ( mosás után)

Hajkezelésként mosás után egy lépésben:

1.) Mosás Maszk szárítás


Otthoni használatra is vásárolható a maszk.

Kis kiszerelés 5 ml   

                                                                            

SHINE FILLER

PROFESSZIONÁLIS ÉS LUXUS hajfeltöltő kezelés [?]

-25%-kal ellenállóbb haj, már az első használat után
-Természetes, fokozatosan felszabaduló HYALURONSAVVAL tölti fel a hajszerkezetet
-Collagén termelést idéz elő, mely vastagítja, regenerálja és rugalmassá varázsolja a hajszálakat
-Ezüst Pigment tartalmával, csodásan fényessé varázsolja a hajat
-PLEX védelmi rendszerrel óvja a hajszálakat
-Savas PH értéke révén, azonnal zárja a kutikulákat
-AZONNALI HIDRATÁLT HAJ
-3 lépéses hajkezelés
-Gubancmentes és egészséges hajkorona
-A vékony és elgyengült hajszálak már a múltté
-Regenerálja a sérült hajszerkezetet
-Anti-Aging hatás a hajszálaknak és a hajhagymáknak [
‼️]

A Raywell Shine Filler alapját a természetes és fokozatosan felszabaduló hialuronsav adja. A hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni a hajban, ezért a legszárazabb hajat is képes életre kelteni. Természetes collagén termelést időz elő, mely által megnövekszik a haj rugalmassága. A vékony és elgyengült hajszálakat erőssé varázsolja, ezzel lehetőséget adva az egészséges, fénylő és élettel teli hajnak. Jelentősen megnöveli a haj szakítószilárdságát. A növényi keratinból felépülő CUTICLEX, avagy PLEX technológia képes megvédeni a hajat a külső hatások okozta roncsolódásoktól. Már az első használat után 25%-kal megnövekszik a haj ellenálló képessége. Védelmet nyújt a hő okozta ártalmaktól (hajszárító, hajvasaló, napfény), széltől, és hidegtől. A benne lévő ezüst pigmentek ragyogást és csodás tükröződést adnak a hajnak. A kezelés savas PH értékének köszönhetően záródnak a haj kutikulái, így egészséges és gubancmentes hajat kapunk végeredményül.


1.   Shine Filler Sampon-Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű

Savas PH értéke révén azonnal zárja a kutikulákat, így azonnali gubancmentes hajat kapunk eredményül. Hyaluronsavval gazdagított sampon, így ennek következtében a haj nagy vízmennyiséget képes megkötni, ami miatt a haj, hidratálttá és élettel telivé válik. A samponban található ezüst pigmenteknek köszönhetően a haj csodásan fénylővé és tükörfényessé válik. A növényi keratinokból felépülő CUTICLEX védelmi rendszer azonnal 25%-kal ellenállóbbá teszi a hajat a környezet károsító hatásaival szemben és megnöveli a hajszálak szakítószilárdságát.

2. Shine Filler Maszk- Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű

Hyaluronsavval gazdagított formula, mely következtében a haj óriási vízmennyiséget képes megkötni, ezáltal megnövelve a haj hidratáltságát, puhaságát, egészséges mivoltát. Növeli a collagén termelődését, így a haj rugalmassá válik. Megvastagítja a hajszálak átmérőjét, így a haj szakítószilárdságát, már az első használat után 25%-kal növeli. Plex védelmi rendszer által, óvja a hajat a külső környezet károsító hatásai ellen. A maszkban található ezüst pigmenteknek köszönhetően a haj csodásan fénylővé és tükörfényessé válik. Savas PH értéke révén azonnal zárja a kutikulákat, így azonnali gubancmentes hajat kapunk eredményül.

5 percig hatni hagyjuk a hajon.

3. Shine Filler Szérum-Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű

Természetes, fokozatosan felszabaduló HYALURONSAVVAL tölti fel a hajszerkezetet. Collagén termelést idéz elő, mely vastagítja, regenerálja és rugalmassá varázsolja a hajszálakat. Anti-aging hatású szérum. Ezüst pigmentjei révén csodás fényt kölcsönöz a hajnak. PLEX védelmi rendszerrel óvja a hajszálakat a külső környezeti hatásoktól. Savas PH értéke révén, azonnal zárja a kutikulákat.

Félszáraz hajra rávisszük a szérumot, majd ultrahangos hideg hajvasalóval bevisszük a haj mélyebb rétegeibe.


COCOCHOCO TARTÓS HAJBOTOX     

                                                

Professzionális TARTÓS HAJBOTOX kezelés, melynek hatását akár 8-16 héten keresztül élvezhetjük. Olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint a hajszál BOTOX, Kollagén, Gyógynövények, Fehérjék, Vitaminok, Ásványi anyagok, valamint többféle UV védelmet biztosító hatóanyag. Azonnali és heteken át tartó, dús, élettel teli, fényes és egészséges haj. Különleges hatóanyagai bejutnak a hajszálak belsejébe, ahol megvastagítják és megnövelik a vékony hajszálak rostjait, így tartást és volument kölcsönözve a lelapult, tartás nélküli hajnak. Regenerálja a sérült hajszerkezetet, tartósan volumenizálja, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Emellett hosszútávon védelmet nyújt a haj számára, a káros UV-sugarakkal szemben, valamint ellenáll a haj a nedvességnek és párának. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. BOTOX kezelés menete:

 1.)Mossuk meg alaposan a hajat a Cocochoco Mélytisztító samponjával 2x. A második mosásnál hagyjuk a sampont a hajon állni 3-5percig. Majd öblítsük ki.
 2.)Szárítsuk meg a hajat 60-70%-ra.
 3.)Vigyünk fel megfelelő mennyiséget a hajra, haladjunk tincsről tincsre. Figyeljünk a megfelelő anyagmennyiségre. Ne legyen se túl sok, se túl kevés. A fejtetőtől 1.5cm távolságra kezdjük az anyag             felhordását.
 4.)Hagyjuk a hajon hatni az anyagot kb. 20-30percig. Ez az idő függ a haj minőségétől, állapotától. Az erősen roncsolódott hajon 30 percig hagyjuk az anyagot. Ez idő alatt készítsünk melegítő dunsztkötést   a fejre, vagy használjunk búrát.
 5.)Szárítsuk meg teljesen a hajat hajszárító segítségével.
 6.)Végül vasaljuk ki a hajat, hajvasaló segítségével. A hőmérséklet a roncsolódás mértékétől függ. Az erősen roncsolódott, vékonyszálú hajat érdemesebb alacsony hőmérsékleten vasalni (190-200). A   vastagszálú, egészségesebb hajat magasabb hőmérsékletes vasaljuk (210-220). A vasalást végezzük tincsenként, és lehetőleg 90fokos szögben emeljük el a fejtetőtől. Ezzel növelve a haj volumenjét.
           

 Minimum 24 óráig ne mossuk meg a hajat!

 A hajbotox akár több napig is maradhat a hajban, a haj minősége ettől még jobb lesz, az anyag jobban beépül a hajba. 

Ha Szulfát- és Parabénmentes samponnal és kondicionálóval mossuk, valamint használjuk folyamatosan az ilyen sampont, akkor a kezelés hosszantartó hatású lesz.

JOICO Styler 2.0 Instant hajújraépítő hajvasalóMegérkezett a JOICO 2020-as sztárterméke a felturbózott, öt csillagos hajújraépítő hajvasaló! A megújult fodrászeszköz egy olyan innovatív fejlesztésen esett át, amelyet a brand kutatólaboratóriuma hitelesített. A JOICO Styler 2.0 az első olyan luxus hajformázó hajvasaló, amely a hajszerkezetújraépítő folyadéknak köszönhetően egyszerre rekonstruálja és védi a hajat. 

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK:

A JOICO K-Pak ReconstRx VaporFuel használata esetén

a haj töredezettsége több mint 40%-kal csökken,
a napi samponos hajmosás és besütés miatti színvesztés 33,5%-kal csökken,
a kigöndörödés még 12 órán át tartó 90%-os páratartalom mellett is minimális.

A termék legfőbb kiegészítője a Styler Vapor Fuel instant hajújraépítő folyadék, amely

a vasaló használata közben aktiválódik,
a hajat erősíti, kondicionálja,
újraépíti a sérült hajszálakat,
puhítja a hajat,
megakadályozza az elektrosztatikusságot.


JOICO STYLER   előtt-után JOICO 4 lépéses keratinos hajfeltöltés

A leghatékonyabb négy lépéses hajújraépítő termékcsalád

A sérült, roncsolt hajak megmentőjeként ismert kezelés számos jótékony hatással bír egy viszonylag normál hajtípus esetén is, miért is?

Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj)
Erőt és tartást ad a hajnak (vékonyszálú, gyenge haj)
Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)
Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, legyen az festés vagy tartóshullám

Nyáron pedig a megnövekedett környezeti behatások, a napfény, klóros víz, strand, sós víz… vagy folyamatos formázás,                                                                                                                                copfban hordás miatt romolhat a haj minősége és egyszerűen csak élettelenné, fénytelenné válik.

Ez a kezelés azért egyedülálló, mert a saját szabadalmú Quadramine Complex tulajdonképpen gyűjtőneve a hajszál szerkezetét újraépítő hatóanyagoknak. Tartalmazza a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete (MWS 150 | 2500) lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe. A hatóanyagok megnövelt pozitív töltése lehetőé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült (negatív töltésű) felszínén.

 1. lépés: Mélytisztítás

A hajat megtisztítja a “mosástól mosásig” termékektől, egy tiszta, minden káros anyagtól mentes hajat eredményez.

Mélyen tisztítja a hajszálakat.
 Eltávolítja az olyan lerakódásokat, mint a klórt, szennyeződések, ásványi anyagok, formázó maradványok és a nem stabil pigmenteket.
 Krémes formulája egyszerre hidratálja és tisztítja a hajat.
 pH: 4.5 – 5.5

2. lépés: Kutikulla kezelés

A haj erősebb, egészségesebb és fényesebb lesz.

Kutikulla réteg kezelése:Csökkenti a PH értéket és visszaállítja a normal állapotra (4-5,5).
Majd semlegesíti az ammóniát a hajszál szerkezetében és ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.
Könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé teszi a hajat.
 Fényesebbé és ápoltabbá varázsolja hajunkat.
 pH: 2.5 – 3.5

3. lépés: HAJSZERKEZET ÚJRAÉPÍTÉS

Azon felül, hogy javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét, tökéletesen vissza is állítja a haj természetes, egészséges állapotát. Optimális védelem nyújtása biztosítja a hosszantartó hatást.

A hajújraépítő anyag koncentrált befecskendezése a hajszerkezetébe:

A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et.
 Valódi tömény hajújraépítés
 Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
 Csökkenti a töredezedettséget..
 pH: 4.5 – 5.5

4. lépés: HAJSZERKEZET HIDRATÁLÁS

Azáltal, hogy helyrehozza a haj vízháztartását, a haj még csillogóbb, sima és szálkásodás mentes lesz.

 Visszaállítja a nedvességet a hajszálak felszínén.
  Lezárja a kutikulát, és növeli a haj rugalmasságát.
 pH: 3.5

 A hajkezelést 6 hetente ismételni szükséges. MAC Hajtrimmer 

 Hajvégfrissítő hajvágó gép

Azoknak a vendégeknek, akik növesztik hajukat és csupán a töredezett hajvégektől kívánnak megszabadulni.                                                                                         

Hajvégfrissítő hajvágógép

Hatékonyan távolítja el  a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett
A haj gyorsabban nő, gyönyörűbbé és élettel telibbé válik
Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből
Az eredmény azonnali puha és selymes haj
Ajánlatos 3-4 használni a szép és egészséges megjelenésű haj érdekében.

Sejtmegújító, ultrahangos és infravörös hatóanyagbevitel

 Speciális hideg hajvasaló ultrahang és infravörös technológiával hatóanyag bevitelhez, legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja.

Mire használjuk:

 - segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól                                                                               

- stimulálja a sejtképződést

- hajfestés után: javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt

- repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak  visszazárja a kutikulát!

Egy innovatív alternatív módja alkalmazni haj szerkezetátalakítási kezelések és javítja a haj egészségét általában. Az aktív összetevők tartalmazott a legtöbb szépségápolási termékek (keratin, fehérjék, vitaminok, pantenol, növényi olajok és vajak, gabona, stb selyem kivonatok) klasszikusan ezeket a hatóanyagokat magas hőmérséklet által generált hagyományos hajsütővassal visszük be, de a melegedés jelentősen megváltoztatja a haj szerkezetét  kutikulát mint "erő" a hám hüvely nyitott, ami kiszáradáshoz ezet. Ez a készülék  viszont hideg elven működik.  Aktív hatóanyagok kombinációja - infravörös (vörös lemez) és az ultrahang (titán lemez), más szavakkal, elektromágneses indukció révén és a nagyon magas frekvenciájú hullám rezonancia. A készülék egyedülálló! Képes ösztönözni penetráció és felszívódását az alkalmazott kezelések közvetlenül a hajon keresztül induktív felszívódását   és így a kémiai / fizikai szerkezete a hajnak változatlan marad!

 

A hajszerkezet újraépítés 3 lépcsőből áll és kb  1,5 órát vesz igénybe

4-6 hetente ajánlatos megismételni!


Keratinos hajújraépítés, ultrahangos hatóanyagbevitellel, mosás, vágás, szárítás                                                                                                                                     

             Keratinos kezeléstől hajad visszanyeri ragyogását, eltűnnek a töredezett hajvégek és rugalmassá, erőssé váljanak hajszálaid! 

A keratinos kezelése újraépíti a haj szerkezetét, mélyen behatol a szálakba és helyreállítja a sérült részeket, 4 héten keresztül hidratálja és erősíti a hajat.   Dauerolt, szőkített vagy erősen igénybe vett, környezeti hatásoknak kitett hajra mindenképpen ajánlott időről időre egy ilyen kezelés, de ha fakó, fénytelen vagy töredezett a hajad, akkor is érdemes, hiszen a ragyogó, élettel teli hajkorona minden nő álma! 

A haj szerkezetének fontos építőeleme a keratin, mely sajnos könnyen sérül például erősebb kezelések, vegyszerek, vagy éppen betegség, stressz, esetleg időjárási körülmények következtében. Ennek hatására hajad elveszíti fényét, száraz és töredezett lesz. Ilyenkor érdemes bevetni a modern fodrászati kezelések tárházából a keratinos építő kúrát, mellyel visszaállítható hajad ragyogása, egészsége. 

A keratinos hajszerkezet-újraépítés látványos eredményekre képes:

  Újraépíti a haj sérült részeit annak minden rétegében

    Visszaadja a haj rugalmasságát, fényét

    Lezárja a haj felületét, hogy simává és fényessé váljon

    Mélyen hidratálja a hajat, hogy hosszú távon biztosítva legyen a szálak nedvességtartalma


 

Argánolajos szerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, mosás,vágás,szárítás

Gyönyörű, egészségtől csillogó hajat szeretnél, amely újra visszanyeri fényét? Kihagyhatatlan ajánlatot kínálunk a hajad számára. Argánolajos hajszerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, speciális ultrahang és infravörös technológiával, és még vágás, szárítás bármilyen hosszú hajra.

Sérült, töredezett, gyenge a hajad és nem tudod az okát. Több tényező okozhatja a problémát. Alapból a göndör hajúak sajnos sérülékenyebbek, így nekik erősen ajánlott a különleges ápolás. Ott van még a hajfestés, melírozás, szőkítés, dauer, hajvasalás vagy hajsütés gyakori használata. Ezek a leggyakoribb okok, ami miatt problémád adódhat a hajad állapotával. Ilyen esetben sajnos egy hajvágás nem nyújt megoldást a problémádra. Ebben az esetben kell választanod a hajszerkezet újraépítést, ahol hajad külső és belső regenerálásban részesül.

Az argánolajos hajszerkezet újraépítés a hajápolás egyik legkorszerűbb. és legdrágább hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat. Argán olaj másnéven folyékony arany, magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. Háromszor több E vitamint tartalmaz, mint az oliva olaj. Ezzel újra ellenállóvá és természetessé teszi a hajad rugalmasságát. Jön a második lépés a külső „javítás”, ahol hajad visszanyeri a természetes fényét és puhaságát. A kezelés része a gépi hajstimuláció, ami speciális ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. Ez a legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja, amely segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!