COCOCHOCO TARTÓS HAJBOTOX     

                                                

Professzionális TARTÓS HAJBOTOX kezelés, melynek hatását akár 8-16 héten keresztül élvezhetjük. Olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint a hajszál BOTOX, Kollagén, Gyógynövények, Fehérjék, Vitaminok, Ásványi anyagok, valamint többféle UV védelmet biztosító hatóanyag. Azonnali és heteken át tartó, dús, élettel teli, fényes és egészséges haj. Különleges hatóanyagai bejutnak a hajszálak belsejébe, ahol megvastagítják és megnövelik a vékony hajszálak rostjait, így tartást és volument kölcsönözve a lelapult, tartás nélküli hajnak. Regenerálja a sérült hajszerkezetet, tartósan volumenizálja, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Emellett hosszútávon védelmet nyújt a haj számára, a káros UV-sugarakkal szemben, valamint ellenáll a haj a nedvességnek és párának. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. 

BOTOX kezelés menete:

 1.)Mossuk meg alaposan a hajat mélytisztító samponnal 2x. A második mosásnál hagyjuk a sampont a hajon állni 3-5percig. Majd öblítsük ki.
 2.)Szárítsuk meg a hajat 60-70%-ra.
 3.)Vigyünk fel megfelelő mennyiséget a hajra, haladjunk tincsről tincsre. Figyeljünk a megfelelő anyagmennyiségre. Ne legyen se túl sok, se túl kevés. A fejtetőtől 1.5cm távolságra kezdjük az anyag             felhordását.
 4.)Hagyjuk a hajon hatni az anyagot klimazon használatával 15 percig.
 5.)Szárítsuk meg teljesen a hajat hajszárító segítségével.
 6.)Végül vasaljuk ki a hajat, hajvasaló segítségével. A hőmérséklet a roncsolódás mértékétől függ. Az erősen roncsolódott, vékonyszálú hajat érdemesebb alacsony hőmérsékleten vasalni (190-200). A   vastagszálú, egészségesebb hajat magasabb hőmérsékletes vasaljuk (210-220). A vasalást végezzük tincsenként, és lehetőleg 90fokos szögben emeljük el a fejtetőtől. Ezzel növelve a haj volumenjét.


 Minimum 24 óráig ne mossuk meg a hajat! 

A hajbotox akár több napig is maradhat a hajban, a haj minősége ettől még jobb lesz, az anyag jobban beépül a hajba. 

Ha Szulfát- és Parabénmentes samponnal és kondicionálóval mossuk, valamint használjuk folyamatosan az ilyen sampont, akkor a kezelés hosszantartó hatású lesz.

 A kezelés kb. 1,5 órat vesz igénybe!

Hatása 2-4 hónapig tart.
DIKSON  ILLAMINACTION

INNOVATÍV HAJLAMINÁLÁSI RENDSZER


Napjaink egyik legmodernebb innovációja, a hajlaminálás. Ez egy olyan folyamat, aminek köszönhetően a haj szerkezetet, tömörséget, formát valamint rendkívüli, tükörhatású fényt kap.

ÍGY MŰKÖDIK AZ ILLAMINACTION HAJLAMINÁLÁSI RENDSZER

Az illaminaction a Müster&Dikson első hajra kifejlesztett biopeptides, termoaktív technológiával kifejlesztett laminálási rendszere, ami a következő módon működik: a biopeptidek összekapcsolódnak és fehérjéket hoznak létre, amik a hő hatására aktiválódnak és kutikuláris szinten egy “réteges” bevonatot képeznek.

A szerkezetátalakítási hatásról:

A pikkelyrétegek alatti teret a kókuszolaj által szállított biofehérje-anyagok töltik ki, amik a lúgos fázisból a rendkívül savas fázisba való átmenet által generált “pH-sokknak” köszönhetően “lezáródnak” a haj belsejében. Összetapadnak a pikkelyréteg alatt, ezzel lezárva a kutikulát.

Ezek a fehérjemolekulák azonnal megerősítik a hajszálat a gyökerektől a hajvégekig. Nagy molekulasúlyuknak köszönhetően lassan egyre mélyebbre és mélyebbre rakódnak, meglepően hosszan tartó szerkezetátalakító hatást és teltség érzést biztosítva.

A lamináló hatásról:

A szerkezetátalakító hatás után a hő aktivál egy zselatinos külső védőfóliát, ami hermetikusan rögzül a pikkelyrétegek felett, majd bevonja és kisimítja a kutikulát. Ez a folyamat eredményezi a fényesítő tükörhatást, ami megújult ragyogással tölti meg a hajat.A kezelés 5 lépésből áll:

1.) A polarizáló samponnal megmossuk a hajat

(Különleges kationos hatásának köszönhetően megragadja és eltávolítja a lerakódásokat)

2.) Lúgosító előkészítés

(A 7-es pH-értékkel bíró formula megkönnyíti a pikkelyrétegek felnyílását, anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét.)

3.) Lamináló koncentrátum felvitele

(Táplálja, puhítja a hajat és fehérjeszerkezetet képez a hajszál belsejében. Speciális savas pH-értéke azonnal lezárja a pikkelyrétegeket, hogy koncentrálja a védő és regeneráló hatást, létrehozva ezzel egy védelmet nyújtó, külső réteget. A speciális hialuronsavval és E-vitaminnal dúsított termoaktív technológiának hála a haj hosszú ideig hidratált és életerős marad.)

-A haj öblítése következik

4.) Lezáró krém felvitele

(Ez a termoaktív folyékony krém rugalmasabbá, tömörebbé és puhábbá varázsolja a hajat. Véd a hő ellen, rögzíti a külső kutikula filmréteges bevonatát a tükörhatás érdekében.)

-A haj szárítása és vasalása

 5.) Tükör hatású spray

(Az illaminaction UV-szűrővel ellátott spray, fényesítő mikrorészecskéinek köszönhetően fokozza és élénkíti a haj fényét. Nem nehezíti el a tincseket, könnyed és rugalmas mozgást biztosít számukra.)

 

A kezelés kb. 1,5 órát vesz igénybe.

Hatása 6-8 hétig tart.

Az illaminactionnel fantasztikus, hosszú hetekig tartó, tükörfényes hajat tudunk biztosítani a vendégeknek, mert az anyagok nagyon mélyen behatolnak a hajszerkezetbe. Egyedül azoknak nem ajánlom, akik nem szeretik mindig egyenesen vagy laposabban hordani a hajukat, viszont az összes szöszös, göndör, roncsolódott hajúnál sikeresen alkalmazható a hajlaminálási szolgáltatás. Fontos még megemlíteni, hogy a szőke hajakon is nagyon jól érvényesül a fényhatás, ami igencsak ritka.


     KEMON UNAMY CONTROL

Keratinos hajfeltöltő kezelés, ami ideiglenes hatású simítást és hajszerkezet javítást eredményez formaváltozás nélkül.

Olyan mint a Lisse Design azzal a különbséggel, hogy ezt szélesebb körben lehet alkalmazni.

1.) Smooth szolgáltatás -enyhe simítás

2.) Straight szolgáltatás -teljes simítás

 2 féle formula közül választhatunk, így a nagyon szőke lestrapált hajon ugyanúgy alkalmazható, mint a natúr vagy festett hajon!

Speciálisan a kreppes hatás eltávolítására! Kezelhetőbb, lágyabb, fényesebb haj! 

nem tartalmaz formaldehidet, tioglikolátot, ammóniát!

Főbb összetevők: Fitokeratin Xilit Pantenol

 A hajkezelés 2-3 órát vesz igénybe.

Hatása 2-3 hónapig tart.

 A kezelés után 2-3 napig ne mossunk hajat!

 Só-és szulfát mentes sampon használata ajánlott! Igy tovább tart a hatása! 

 Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A Lisse Design Keratin Terápia 

(RÉGI ANYAGGAL)

Egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza.

FORMALDEHID MENTES!

Három hónapig tartó eredmény!

A Lisse Design egy olyan termék, ami simítja és „lezárja” a hajat. Ezáltal könnyen kezelhetővé teszi azt, és akár 3 hónapon keresztül egyenesíti.

A termék a hidrolizált keratinnak és a negyedelt kollagénnek köszönhetően áthatol a hajon, puhává és simává téve azt.

Nem szerkezetátalakító kezelés,  kénhidat nem változtat, azaz full göndör hajból szög egyenes (fejre cuppanó) nem várható, csak puha, könnyen kezelhető, fésülhető, sima haj!

Ez a termék ideális bárki számára, aki a göndörödő-hatást szeretné kontrollálni és könnyebben kezelhetővé szeretné tenni a haját. Szintén segít a göndörség lazításában, miközben fényessé, simává és ragyogóvá teszi a hajat. A Lisse Design minden hajtípusra megfelelő és használható, más színező vagy egyenesítő módszerek mellett is, vagyis minden vendég számára ajánlott.

A termék hidrolizált keratint használ, mely támogatja a haj új formájának tartósságát. Negyedelt kollagén és Babassu olaj teszi a hajat rugalmassá és igazán puhává.

A kezelés 3-4 óra alatt elvégezhető, a hajmennyiségtől függően.

Az olyan simító kezelésekről, mint a Keratin terápiák, számos negatív véleményt jelentettek meg az utóbbi években és sok terméket visszahívtak a piacról, mert nem biztonságosak a fodrász egészsége szempontjából. A Lisse Design-t teljes mértékben biztonságos használni. A keratin terápiák közül soknál bizonytalan az egyenesítés mértéke, míg a Lisse Design-nak erős és kiszámítható simító hatása van. A Lisse Design igazi előnye abban rejlik, hogy a frizura a kezelés után azonnal „hordható”. Meg lehet mosni, formázni, vagy festeni, azonnal a kezelés után. A haj megtartja tömegét és mozgékonyságát, akár hullámos frizurát is ki lehet alakítani, ha a vendég úgy kívánja.

A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.


Kinek ajánljuk a Lisse Design keratinos hajsimítást?

- Göndör hajú vendégeinknek, akik sima, puha hajra vágynak és megbarátkoznak a gondolattal, hogy legalább három hónapig sima marad a hajuk

- Extrán roncsolt, vegyileg kezelt hajú vendégeinknek, akik visszaállítanák hajuk egészségét

- Fakó, sprőd, kreppesedésre hajlamos frizurájú vendégeinknek, akik lágy, selymes és fényes hajkoronát szeretnének.

- Vendégeinknek, akik a hajsimítást követően azonnal festetni szeretnének.

A szolgáltatással elért eredmény tartóssága:

Natúr haj esetén (nem festett): a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 2 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Festett / melírozott haj esetén: a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 3 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Minél inkább kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság.

A kezelés kb. 3 órát vesz igénybe.

Hatása 3 hónapig tart.

Só- és szulfát mentes sampon használata javasolt, így tovább tart a hatása.

Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A kezelés a haj színét világosítja! 

Festeni 5-6 nap múlva célszerű.

   ​                          

MOROCCANOIL

 Argánolajjal dúsított teljeskörű hajápoló és hajformázó módszer.

 A Földközi-tenger ihlette Moroccanoil márka az ismert türkiz szín és a jellegzetes illat révén kel életre, hogy olyan egzotikus élményt nyújtson, amely elragadja az érzelmeket.

 Első termékük, az eredeti Moroccanoil Treatment úttörő szerepet játszott az olajjal dúsított hajápolásban és megteremtette az argánolaj világméretű népszerűségét.

 Hosszantartó simaságot kölcsönöz, javítja a haj rugalmasságát és kezelhetőségét.

 Az argán olaj vitaminkban és a haj számára fontos elemekben különösen gazdag, melynek köszönhetően a Moroccanoil termékek igazi luxus hajápolók, melyeket sok sztár is használ az Egyesült   államokban.

 Prémium termékcsalád, melynek illatát egész nap érzed a hajadon!
 Hidegen sajtolt argánolajat tartalmaz minden terméke, a sampontól a hajlakkig, így nem szárítja a hajat, hanem ápolja!
 Az olaj, ami nem olaj:-) nem lesz olajos hatású a hajon, mert a termék előállítása során mikro méretű anyagot hoztak létre az argánból így bejut a haj szerkezetébe és nem csak a felületén tapad   meg.
Használatával újra rugalmas, fényes, puha lesz a haj.

 

                                                                                                                                                                                                     -Regeneráló hajkezelés: Vegyileg kezelt, sérült hajra, a mechanikai és kémiai sérüléseket is helyreállítja,   regenerálja a haj szerkezetét.


-Hajsimító kezelés: Száraz és kezelhetetlen haj egyenesítésére és táplálására. Kreppesedés ellen. Puha   selymes tapintás.


-Hidratáló kezelés: száraz, vízhiányos hajra, intenzív hidratálás, ragyogó fényes haj. 


 A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe.

 Hatása 6 hétig tart.K18

ÚJ !!!! Magyarországon most bevezetésre kerülő hajszerkezet helyreállító kezelés [‼️] .


A K18 peptidet tartalmazó szabadalmaztatott leave-in hajápoló, amely molekuláris szinten fejti ki a haj helyreállító hatását még az extrém módon sérült haj esetén is [‼️]

A kezelés során a haj teljesen megújul, erőssége, puhasága, simasága visszanyeri eredeti formáját.

Hogyan működik?

Amikor a haj megsérül, károsodik, a haj belső szerkezetét alkotó polypeptid láncok (keratin láncok) elvékonyodnak és eltörnek, a haj elveszíti fényét rugalmasságát.

A K18 peptid képes a sérült hajat visszaállítani eredeti fiatalos állapotába [‼️]

Mivel a K18 lemásolja a keratint építő részecskéket a hajban, a haj természetesként és nem kötést segítőként ismeri fel, így NEM LEHET KIMOSNI a hajból [‼️] [‼️] ezért zseniális és hosszantartó megoldás!

"""Maga a K18, amellett, hogy vegán, aminosavakat tartalmaz, és ezek az aminosavak a hajszerkezet azon részeit célozzák meg, ahol a peptidkötések vagy keratinkötések hiányoznak, esetleg sérültek. A K18 termékeket épp ezért nem is szabad kimosni a hajból, hiszen tartósan segít. Nem jön ki a hajból még hajmosáskor sem. Ezért is van az, hogy egymás után maximum hatszor lehet használni, hiszen utána eléri a maximális hatását, és várni kell az újbóli használattal. Egyáltalán nem olyan, mint egy átlagos pakolás!

Mivel egy ápoló termékről van szó, ezért mindenkinek ajánlott. Viszont akkor nagyon fontos a használata, mikor a haj szőkített. A szőkítés jobban igénybe veszi a tincseket, hiszen egyszer szőkítünk, és utána rátesszük a színezőt is. Nyilván fontos az otthoni ápolás is – festett hajra való sampon és kondicionáló használata, és ha ezeknek a vendég nem tesz eleget, és úgy jön vissza, hogy törik a haja… Na, akkor nagyon jó a K18!" "" (idézet: Karajz Dávid a K18 nagykövete)

Ajánlott vegyi kezelésekhez: ekkor 2 lépcsőben alkalmazzuk.

1.) Mist ( festés előtt)

2.) Maszk ( mosás után)

Hajkezelésként mosás után egy lépésben:

1.) Mosás Maszk szárítás


                                                                            


 JOICO 4 lépéses keratinos hajfeltöltés

A leghatékonyabb négy lépéses hajújraépítő termékcsalád

A sérült, roncsolt hajak megmentőjeként ismert kezelés számos jótékony hatással bír egy viszonylag normál hajtípus esetén is, miért is?

Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj)
Erőt és tartást ad a hajnak (vékonyszálú, gyenge haj)
Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)
Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, legyen az festés vagy tartóshullám

Nyáron pedig a megnövekedett környezeti behatások, a napfény, klóros víz, strand, sós víz… vagy folyamatos formázás,                                                                                                                                copfban hordás miatt romolhat a haj minősége és egyszerűen csak élettelenné, fénytelenné válik.

Ez a kezelés azért egyedülálló, mert a saját szabadalmú Quadramine Complex tulajdonképpen gyűjtőneve a hajszál szerkezetét újraépítő hatóanyagoknak. Tartalmazza a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete (MWS 150 | 2500) lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe. A hatóanyagok megnövelt pozitív töltése lehetőé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült (negatív töltésű) felszínén.

 1. lépés: mélytisztítás

A hajat megtisztítja a “mosástól mosásig” termékektől, egy tiszta, minden káros anyagtól mentes hajat eredményez.

Mélyen tisztítja a hajszálakat.
 Eltávolítja az olyan lerakódásokat, mint a klórt, szennyeződések, ásványi anyagok, formázó maradványok és a nem stabil pigmenteket.
 Krémes formulája egyszerre hidratálja és tisztítja a hajat.
 pH: 4.5 – 5.5

2. lépés: Kutikulla kezelés

A haj erősebb, egészségesebb és fényesebb lesz.

Kutikulla réteg kezelése:Csökkenti a PH értéket és visszaállítja a normal állapotra (4-5,5).
Majd semlegesíti az ammóniát a hajszál szerkezetében és ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.
Könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé teszi a hajat.
 Fényesebbé és ápoltabbá varázsolja hajunkat.
 pH: 2.5 – 3.5

3. lépés: HAJSZERKEZET ÚJRAÉPÍTÉS

Azon felül, hogy javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét, tökéletesen vissza is állítja a haj természetes, egészséges állapotát. Optimális védelem nyújtása biztosítja a hosszantartó hatást.

A hajújraépítő anyag koncentrált befecskendezése a hajszerkezetébe:

A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et.
 Valódi tömény hajújraépítés
 Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
 Csökkenti a töredezedettséget..
 pH: 4.5 – 5.5

4. lépés: HAJSZERKEZET HIDRATÁLÁS

Azáltal, hogy helyrehozza a haj vízháztartását, a haj még csillogóbb, sima és szálkásodás mentes lesz.

 Visszaállítja a nedvességet a hajszálak felszínén.
  Lezárja a kutikulát, és növeli a haj rugalmasságát.
 pH: 3.5

  A kezelés 1 órát vesz igénybe.

 Hatása 6 hétig tart.JOICO Styler 2.0 Instant hajújraépítő hajvasalóMegérkezett a JOICO 2020-as sztárterméke a felturbózott, öt csillagos hajújraépítő hajvasaló! A megújult fodrászeszköz egy olyan innovatív fejlesztésen esett át, amelyet a brand kutatólaboratóriuma hitelesített. A JOICO Styler 2.0 az első olyan luxus hajformázó hajvasaló, amely a hajszerkezetújraépítő folyadéknak köszönhetően egyszerre rekonstruálja és védi a hajat. 

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK:

A JOICO K-Pak ReconstRx VaporFuel használata esetén

a haj töredezettsége több mint 40%-kal csökken,
a napi samponos hajmosás és besütés miatti színvesztés 33,5%-kal csökken,
a kigöndörödés még 12 órán át tartó 90%-os páratartalom mellett is minimális.

A termék legfőbb kiegészítője a Styler Vapor Fuel instant hajújraépítő folyadék, amely

a vasaló használata közben aktiválódik,
a hajat erősíti, kondicionálja,
újraépíti a sérült hajszálakat,
puhítja a hajat,
megakadályozza az elektrosztatikusságot.

 A kezelés 30 percet vesz igénybe.

Hatása kb. 3 hétig tart.


                                        JOICO STYLER   előtt-után


 MAC Hajtrimmer 

 Hajvégfrissítő hajvágó gép

Azoknak a vendégeknek, akik növesztik hajukat és csupán a töredezett hajvégektől kívánnak megszabadulni.                                                                                         

Hajvégfrissítő hajvágógép

Hatékonyan távolítja el  a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett
A haj gyorsabban nő, gyönyörűbbé és élettel telibbé válik
Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből
Az eredmény azonnali puha és selymes haj
Ajánlatos 3-4 havonta használni a szép és egészséges megjelenésű haj érdekében.

Hajvég vágására nem alkalmas, arra ott az olló!!!

Sejtmegújító, ultrahangos és infravörös hatóanyagbevitel

 Speciális hideg hajvasaló ultrahang és infravörös technológiával hatóanyag bevitelhez, legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja.

Mire használjuk:

 - segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól                                                                               

- stimulálja a sejtképződést

- hajfestés után: javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt

- repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak  visszazárja a kutikulát!

Egy innovatív alternatív módja alkalmazni haj szerkezetátalakítási kezelések és javítja a haj egészségét általában. Az aktív összetevők tartalmazott a legtöbb szépségápolási termékek (keratin, fehérjék, vitaminok, pantenol, növényi olajok és vajak, gabona, stb selyem kivonatok) klasszikusan ezeket a hatóanyagokat magas hőmérséklet által generált hagyományos hajsütővassal visszük be, de a melegedés jelentősen megváltoztatja a haj szerkezetét  kutikulát mint "erő" a hám hüvely nyitott, ami kiszáradáshoz ezet. Ez a készülék  viszont hideg elven működik.  Aktív hatóanyagok kombinációja - infravörös (vörös lemez) és az ultrahang (titán lemez), más szavakkal, elektromágneses indukció révén és a nagyon magas frekvenciájú hullám rezonancia. A készülék egyedülálló! Képes ösztönözni penetráció és felszívódását az alkalmazott kezelések közvetlenül a hajon keresztül induktív felszívódását   és így a kémiai / fizikai szerkezete a hajnak változatlan marad!

 

A hajszerkezet újraépítés 3 lépcsőből áll és kb  1 órát vesz igénybe

4-6 hetente ajánlatos megismételni!


Keratinos hajújraépítés, ultrahangos hatóanyagbevitellel                                                                                                                                    

    Keratinos kezeléstől hajad visszanyeri ragyogását, eltűnnek a töredezett hajvégek és rugalmassá, erőssé váljanak hajszálaid! 

A keratinos kezelése újraépíti a haj szerkezetét, mélyen behatol a szálakba és helyreállítja a sérült részeket, 4 héten keresztül hidratálja és erősíti a hajat.   Dauerolt, szőkített vagy erősen igénybe vett, környezeti hatásoknak kitett hajra mindenképpen ajánlott időről időre egy ilyen kezelés, de ha fakó, fénytelen vagy töredezett a hajad, akkor is érdemes, hiszen a ragyogó, élettel teli hajkorona minden nő álma! 

A haj szerkezetének fontos építőeleme a keratin, mely sajnos könnyen sérül például erősebb kezelések, vegyszerek, vagy éppen betegség, stressz, esetleg időjárási körülmények következtében. Ennek hatására hajad elveszíti fényét, száraz és töredezett lesz. Ilyenkor érdemes bevetni a modern fodrászati kezelések tárházából a keratinos építő kúrát, mellyel visszaállítható hajad ragyogása, egészsége. 

A keratinos hajszerkezet-újraépítés látványos eredményekre képes:

  Újraépíti a haj sérült részeit annak minden rétegében

    Visszaadja a haj rugalmasságát, fényét

    Lezárja a haj felületét, hogy simává és fényessé váljon

    Mélyen hidratálja a hajat, hogy hosszú távon biztosítva legyen a szálak nedvességtartalma


 

Argánolajos szerkezet újraépítés, gépi hajstimulációval

Gyönyörű, egészségtől csillogó hajat szeretnél, amely újra visszanyeri fényét? Kihagyhatatlan ajánlatot kínálunk a hajad számára. Argánolajos hajszerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, speciális ultrahang és infravörös technológiával, és még vágás, szárítás bármilyen hosszú hajra.

Sérült, töredezett, gyenge a hajad és nem tudod az okát. Több tényező okozhatja a problémát. Alapból a göndör hajúak sajnos sérülékenyebbek, így nekik erősen ajánlott a különleges ápolás. Ott van még a hajfestés, melírozás, szőkítés, dauer, hajvasalás vagy hajsütés gyakori használata. Ezek a leggyakoribb okok, ami miatt problémád adódhat a hajad állapotával. Ilyen esetben sajnos egy hajvágás nem nyújt megoldást a problémádra. Ebben az esetben kell választanod a hajszerkezet újraépítést, ahol hajad külső és belső regenerálásban részesül.

Az argánolajos hajszerkezet újraépítés a hajápolás egyik legkorszerűbb. és legdrágább hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat. Argán olaj másnéven folyékony arany, magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. Háromszor több E vitamint tartalmaz, mint az oliva olaj. Ezzel újra ellenállóvá és természetessé teszi a hajad rugalmasságát. Jön a második lépés a külső „javítás”, ahol hajad visszanyeri a természetes fényét és puhaságát. A kezelés része a gépi hajstimuláció, ami speciális ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. Ez a legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja, amely segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.