COCOCHOCO TARTÓS HAJBOTOX     

                                                

Professzionális TARTÓS HAJBOTOX kezelés, melynek hatását akár 8-16 héten keresztül élvezhetjük. Olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint a hajszál BOTOX, Kollagén, Gyógynövények, Fehérjék, Vitaminok, Ásványi anyagok, valamint többféle UV védelmet biztosító hatóanyag. Azonnali és heteken át tartó, dús, élettel teli, fényes és egészséges haj. Különleges hatóanyagai bejutnak a hajszálak belsejébe, ahol megvastagítják és megnövelik a vékony hajszálak rostjait, így tartást és volument kölcsönözve a lelapult, tartás nélküli hajnak. Regenerálja a sérült hajszerkezetet, tartósan volumenizálja, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Emellett hosszútávon védelmet nyújt a haj számára, a káros UV-sugarakkal szemben, valamint ellenáll a haj a nedvességnek és párának. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. BOTOX kezelés menete:

 1.)Mossuk meg alaposan a hajat a Cocochoco Mélytisztító samponjával 2x. A második mosásnál hagyjuk a sampont a hajon állni 3-5percig. Majd öblítsük ki.
 2.)Szárítsuk meg a hajat 60-70%-ra.
 3.)Vigyünk fel megfelelő mennyiséget a hajra, haladjunk tincsről tincsre. Figyeljünk a megfelelő anyagmennyiségre. Ne legyen se túl sok, se túl kevés. A fejtetőtől 1.5cm távolságra kezdjük az anyag             felhordását.
 4.)Hagyjuk a hajon hatni az anyagot kb. 20-30percig. Ez az idő függ a haj minőségétől, állapotától. Az erősen roncsolódott hajon 30 percig hagyjuk az anyagot. Ez idő alatt készítsünk melegítő dunsztkötést   a fejre, vagy használjunk búrát.
 5.)Szárítsuk meg teljesen a hajat hajszárító segítségével.
 6.)Végül vasaljuk ki a hajat, hajvasaló segítségével. A hőmérséklet a roncsolódás mértékétől függ. Az erősen roncsolódott, vékonyszálú hajat érdemesebb alacsony hőmérsékleten vasalni (190-200). A   vastagszálú, egészségesebb hajat magasabb hőmérsékletes vasaljuk (210-220). A vasalást végezzük tincsenként, és lehetőleg 90fokos szögben emeljük el a fejtetőtől. Ezzel növelve a haj volumenjét.
           

 24 óra múlva mossuk meg a hajat Szulfát- és Parabénmentes samponnal és kondicionálóval, valamint használjuk folyamatosan az ilyen sampont, a kezelés hosszantartó hatása végett. A hajbotox akár több napig is maradhat a hajban, a haj minősége ettől még jobb lesz, az anyag jobban beépül a hajba. Ez idő alatt ne érje víz vagy pára, vagy bármilyen más anyag a hajat, valamint óvakodjunk a haj összegumizásától vagy felcsatolásától.


JOICO Styler 2.0 Instant hajújraépítő hajvasalóMegérkezett a JOICO 2020-as sztárterméke a felturbózott, öt csillagos hajújraépítő hajvasaló! A megújult fodrászeszköz egy olyan innovatív fejlesztésen esett át, amelyet a brand kutatólaboratóriuma hitelesített. A JOICO Styler 2.0 az első olyan luxus hajformázó hajvasaló, amely a hajszerkezetújraépítő folyadéknak köszönhetően egyszerre rekonstruálja és védi a hajat. 

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK:

A JOICO K-Pak ReconstRx VaporFuel használata esetén

a haj töredezettsége több mint 40%-kal csökken,
a napi samponos hajmosás és besütés miatti színvesztés 33,5%-kal csökken,
a kigöndörödés még 12 órán át tartó 90%-os páratartalom mellett is minimális.

A termék legfőbb kiegészítője a Styler Vapor Fuel instant hajújraépítő folyadék, amely

a vasaló használata közben aktiválódik,
a hajat erősíti, kondicionálja,
újraépíti a sérült hajszálakat,
puhítja a hajat,
megakadályozza az elektrosztatikusságot.


JOICO STYLER   előtt-után


A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés

 A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, olyan fizikai eljárás, amely nem károsítja a haj szerkezetét.                                                              

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

Állatokon nem tesztelt anyag!                                                                                       

A COCOCHOCO keratinos hajegyenesítésnél nincs fixáló folyadék, kizárólag a mélytisztító samponra (Cuticula nyitáshoz), valamint a keratinra van szükség. A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz.

Keratinunk természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. Holt-tengeri tápláló kivonatokat.

4-5 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj, a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett. Azoknál a vendégeknél, akik már többször jártak a COCOCHOCO keratinos kezelésén, látványosan javult hajszerkezetük állapota. Továbbá más tartós hajegyenesítőkkel  ellentétben, a COCOCHOCO kezelése után később is élettel teli, puha marad a haj. 

A kezelés minden fajta hajra alkalmazható:

Természetes, Festett, Dauerolt, Szőkített, Erősen roncsolt hajra egyaránt

A COCOCHOCO  Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, valamint segít megtartani a rugalmasságát.

A CocoChoco Professional HAJSIMÍTÓ RENDSZERE kétség kívül az utóbbi évtizedben piacra kerülő hajfiatalító termékei közül a leghatékonyabb. Ez a sokévnyi kemény és mélyreható kutatás eredményeként létrejött innovatív technológia.


A COCOCHOCO  Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. A Original Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék

. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli. A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, nyugodt, melírozott és szőkített) hajra. Javasoljuk, hogy a keratinos kezelés után haját Cocochoco hajápolási termékeinkkel gondozza és biztosítson haja számára hosszan tartó hatást.

Ne mossa meg és ne kösse össze a hajat 3 napon belül. Ha a haj nedves lesz, vasalja át újra.                                                                                    

3 nappal később mossa meg a hajat COCOCHOCO szulfát mentes samponnal!


A KEZELÉS UTÁN

Annak érdekében, hogy haja megőrizze fényességét és ragyogását, használjon minden alkalommal COCOCHOCO szulfátmentes sampont, COCOCHOCO hajkondicionálót, és COCOCHOCO maszkot.


Hajtípustól függően ismételje meg a kezelést 4-6  havonta.     COCOCHOCO hajegyenesítés      előtt-után


 JOICO 4 lépéses keratinos hajfeltöltés

A leghatékonyabb négy lépéses hajújraépítő termékcsalád

A sérült, roncsolt hajak megmentőjeként ismert kezelés számos jótékony hatással bír egy viszonylag normál hajtípus esetén is, miért is?

Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj)
Erőt és tartást ad a hajnak (vékonyszálú, gyenge haj)
Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)
Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, legyen az festés vagy tartóshullám

Nyáron pedig a megnövekedett környezeti behatások, a napfény, klóros víz, strand, sós víz… vagy folyamatos formázás,                                                                                                                                copfban hordás miatt romolhat a haj minősége és egyszerűen csak élettelenné, fénytelenné válik.

Ez a kezelés azért egyedülálló, mert a saját szabadalmú Quadramine Complex tulajdonképpen gyűjtőneve a hajszál szerkezetét újraépítő hatóanyagoknak. Tartalmazza a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete (MWS 150 | 2500) lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe. A hatóanyagok megnövelt pozitív töltése lehetőé teszi, hogy még nagyobb mennyiségben tapadjon meg a haj sérült (negatív töltésű) felszínén.

 1. lépés: Mélytisztítás

A hajat megtisztítja a “mosástól mosásig” termékektől, egy tiszta, minden káros anyagtól mentes hajat eredményez.

Mélyen tisztítja a hajszálakat.
 Eltávolítja az olyan lerakódásokat, mint a klórt, szennyeződések, ásványi anyagok, formázó maradványok és a nem stabil pigmenteket.
 Krémes formulája egyszerre hidratálja és tisztítja a hajat.
 pH: 4.5 – 5.5

2. lépés: Kutikulla kezelés

A haj erősebb, egészségesebb és fényesebb lesz.

Kutikulla réteg kezelése:Csökkenti a PH értéket és visszaállítja a normal állapotra (4-5,5).
Majd semlegesíti az ammóniát a hajszál szerkezetében és ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.
Könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé teszi a hajat.
 Fényesebbé és ápoltabbá varázsolja hajunkat.
 pH: 2.5 – 3.5

3. lépés: HAJSZERKEZET ÚJRAÉPÍTÉS

Azon felül, hogy javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét, tökéletesen vissza is állítja a haj természetes, egészséges állapotát. Optimális védelem nyújtása biztosítja a hosszantartó hatást.

A hajújraépítő anyag koncentrált befecskendezése a hajszerkezetébe:

A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et.
 Valódi tömény hajújraépítés
 Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
 Csökkenti a töredezedettséget..
 pH: 4.5 – 5.5

4. lépés: HAJSZERKEZET HIDRATÁLÁS

Azáltal, hogy helyrehozza a haj vízháztartását, a haj még csillogóbb, sima és szálkásodás mentes lesz.

 Visszaállítja a nedvességet a hajszálak felszínén.
  Lezárja a kutikulát, és növeli a haj rugalmasságát.
 pH: 3.5

 A hajkezelést 6 hetente ismételni szükséges.  Jaguár TC 400 melegolló

 

           Jaguar TC melegollóval (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van. Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

          A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid vagy hosszú hajról legyen szó.

         A számítógép-vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. A TC-vágás lezárja a hajvégeket és a haj nem töredezik tovább. A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz.

     Hajproblémák megoldása Jaguar TC melegollóval

 Minden haj természeténél fogva egészséges. De az UV sugárzás, levegőszennyeződések, hőmérséklet ingadozások és különböző kezelések a haj szerkezetét megtámadhatják. A haj elveszíti az erejét, fénytelen és törékeny lesz. Tudósok bebizonyították, hogy a normális hajvágáskor a hajszálvégek nyitottak maradnak és elveszítik lényeges természetes anyagaikat.

A Jaguar, a vezető ollóspecialista erre fejlesztette ki a Jaguar TC (ThermoCut), vagyis melegollós rendszert, amivel a hajat különlegesen kímélő módon lehet levágni.

A ThermoCut kifejezés azt jelenti, hogy a hajvágóolló élei fel vannak melegítve. A meleg hatására a hajvégek pedig lezáródnak. A haj nem szárad ki, ugyanis a természetes nedvesség- és ápolóanyagok benne maradnak. A haj, amelyet ilyen kímélő módon vágtak le, védve van a káros környezeti befolyásoktól.


Szeretem, mert…                                                                                                                                             

 Egészséges tőle a hajam
 Megszűnt a töredezés
 Nincs elvékonyodva a hajszálam
 Fényes, élettel teli, igazán vonzó megjelenést ad
 A frizurám sokkal tovább tart, mint eddig bármelyik hagyományos hajvágáskor.

Wellness a hajnak!

 Dúsabb
 Fényesebb
 Rugalmasabb
 Könnyebben kezelhető lesz
 Biostimuláción keresztül regenerálódik

Már az első wellness hajvágást követően! Látványos és azonnali eredmény minden hajtípus esetén.

Hagyományos ollóval vágott hajvég

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszíti fényét, erejét és szépségét.

Melegollóval lezárt hajvég

A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj teljesen ép és egészséges lesz. Formáját hosszú időn keresztül megőrzi, a vágás még hetekkel később is aznaposnak tűnik.

 A hajvágást 4 havonta ismételni szükséges, így elég pár millimétert vágni, hogy újra összezárja a hajvégeket.

.

A Lisse Design Keratin Terápia 

Egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza.

FORMALDEHID MENTES!

Három hónapig tartó eredmény!

A Lisse Design egy olyan termék, ami simítja és „lezárja” a hajat. Ezáltal könnyen kezelhetővé teszi azt, és akár 3 hónapon keresztül egyenesíti.

A termék a hidrolizált keratinnak és a negyedelt kollagénnek köszönhetően áthatol a hajon, puhává és simává téve azt.

Nem szerkezetátalakító kezelés,  kénhidat nem változtat, azaz full göndör hajból szög egyenes (fejre cuppanó) nem várható, csak puha, könnyen kezelhető, fésülhető, sima haj!

Ez a termék ideális bárki számára, aki a göndörödő-hatást szeretné kontrollálni és könnyebben kezelhetővé szeretné tenni a haját. Szintén segít a göndörség lazításában, miközben fényessé, simává és ragyogóvá teszi a hajat. A Lisse Design minden hajtípusra megfelelő és használható, más színező vagy egyenesítő módszerek mellett is, vagyis minden vendég számára ajánlott.

A termék hidrolizált keratint használ, mely támogatja a haj új formájának tartósságát. Negyedelt kollagén és Babassu olaj teszi a hajat rugalmassá és igazán puhává.

A kezelés 3-4 óra alatt elvégezhető, a hajmennyiségtől függően.

Az olyan simító kezelésekről, mint a Keratin terápiák, számos negatív véleményt jelentettek meg az utóbbi években és sok terméket visszahívtak a piacról, mert nem biztonságosak a fodrász egészsége szempontjából. A Lisse Design-t teljes mértékben biztonságos használni. A keratin terápiák közül soknál bizonytalan az egyenesítés mértéke, míg a Lisse Design-nak erős és kiszámítható simító hatása van. A Lisse Design igazi előnye abban rejlik, hogy a frizura a kezelés után azonnal „hordható”. Meg lehet mosni, formázni, vagy festeni, azonnal a kezelés után. A haj megtartja tömegét és mozgékonyságát, akár hullámos frizurát is ki lehet alakítani, ha a vendég úgy kívánja.

A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.


Kinek ajánljuk a Lisse Design keratinos hajsimítást?

- Göndör hajú vendégeinknek, akik sima, puha hajra vágynak és megbarátkoznak a gondolattal, hogy legalább három hónapig sima marad a hajuk

- Extrán roncsolt, vegyileg kezelt hajú vendégeinknek, akik visszaállítanák hajuk egészségét

- Fakó, sprőd, kreppesedésre hajlamos frizurájú vendégeinknek, akik lágy, selymes és fényes hajkoronát szeretnének.

- Vendégeinknek, akik a hajsimítást követően azonnal festetni szeretnének.

A szolgáltatással elért eredmény tartóssága:

Natúr haj esetén (nem festett): a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 2 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Festett / melírozott haj esetén: a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 3 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Minél inkább kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság.


A kezelést 3-4 havonta ismételni szükséges.

BRASIL CACAU eredeti, régi anyaggal!

Brasil cacau keratinos hajegyenesítés (régi anyaggal)
HOSSZANTARTÓ EGYENES ‼️
Szeretnéd, hogy a hajad tökéletesen egyenes és sima legyen❓ A göndörödő vagy hullámos hajból úgy varázsolunk szögegyenest, hogy közben helyreállítjuk a szerkezeti hibáit, ráadásul ez a módszer tartós és ellenáll a párásodásnak is‼️
Ezt tudja az eredeti Brasil Cacau hajegyenesítés, mely kívánságra mostantól nálam is elérhető‼️
13.000ft-tól maximum 37.000ft-ig , hajhossztól és hajsűrűségtől függően grammra számolva. A keratin:
Egy speciális, kén tartalmú fehérje, ami a hajszálak 97%-át alkotja.

Mondhatni a haj lelke, a fő alkotóeleme.

A keratin beépül a sérült, igénybe vett hajszálak szerkezetébe.

Puhává és fényessé teszi a hajat.
Hajban, körömben, bőrben is megtalálható, de még a madarak tollában is van belőle.
Ez felel a haj rugalmasságáért és erősségéért.
Hogyan készül?

A hajegyenesítés folyamata, a hajhossztól függően 2-3 óráig tarthat. A brazi Cadiveau hajegyenesítő termékeivel megmossuk, majd egyenesre szárítjuk hajad. Ezután tincsről – tincsre felvisszük az anyagot gondosan a hajhosszra, amit újra beleszárítunk, majd rávasalunk. Ha végeztünk az egész hajjal, akkor újra megmossuk, ápolóval kezeljük. Ezután, már csak kézzel elég szárítani a hajat, mert az már egyenes.

Milyen lesz a hajam kezelés után?

A hajad egyenes, fényes, selymes egészséges lesz! Ha göndör, vagy csak hullámos volt a hajad ettől kezdve egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned, kézzel elég lesz szárítanod a hajad. Nem kell többet félned, hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszös lenni, egyenes marad. Nyáron többet nem kell szenvedned a tengerparton, hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod, hogy egyenes legyen. Innentől kezdve nincs többet szükséged hajvasalóra!

 MAC Hajtrimmer 

 Hajvégfrissítő hajvágó gép

Azoknak a vendégeknek, akik növesztik hajukat és csupán a töredezett hajvégektől kívánnak megszabadulni.                                                                                         

Hajvégfrissítő hajvágógép

Hatékonyan távolítja el  a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett
A haj gyorsabban nő, gyönyörűbbé és élettel telibbé válik
Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből
Az eredmény azonnali puha és selymes haj
Ajánlatos 3-4 használni a szép és egészséges megjelenésű haj érdekében.

Sejtmegújító, ultrahangos és infravörös hatóanyagbevitel

 Speciális hideg hajvasaló ultrahang és infravörös technológiával hatóanyag bevitelhez, legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja.

Mire használjuk:

 - segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól                                                                               

- stimulálja a sejtképződést

- hajfestés után: javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt

- repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak  visszazárja a kutikulát!

Egy innovatív alternatív módja alkalmazni haj szerkezetátalakítási kezelések és javítja a haj egészségét általában. Az aktív összetevők tartalmazott a legtöbb szépségápolási termékek (keratin, fehérjék, vitaminok, pantenol, növényi olajok és vajak, gabona, stb selyem kivonatok) klasszikusan ezeket a hatóanyagokat magas hőmérséklet által generált hagyományos hajsütővassal visszük be, de a melegedés jelentősen megváltoztatja a haj szerkezetét  kutikulát mint "erő" a hám hüvely nyitott, ami kiszáradáshoz ezet. Ez a készülék  viszont hideg elven működik.  Aktív hatóanyagok kombinációja - infravörös (vörös lemez) és az ultrahang (titán lemez), más szavakkal, elektromágneses indukció révén és a nagyon magas frekvenciájú hullám rezonancia. A készülék egyedülálló! Képes ösztönözni penetráció és felszívódását az alkalmazott kezelések közvetlenül a hajon keresztül induktív felszívódását   és így a kémiai / fizikai szerkezete a hajnak változatlan marad!

 

A hajszerkezet újraépítés 3 lépcsőből áll és kb  1,5 órát vesz igénybe

4-6 hetente ajánlatos megismételni!


Keratinos hajújraépítés, ultrahangos hatóanyagbevitellel, mosás, vágás, szárítás                                                                                                                                     

             Keratinos kezeléstől hajad visszanyeri ragyogását, eltűnnek a töredezett hajvégek és rugalmassá, erőssé váljanak hajszálaid! 

A keratinos kezelése újraépíti a haj szerkezetét, mélyen behatol a szálakba és helyreállítja a sérült részeket, 4 héten keresztül hidratálja és erősíti a hajat.   Dauerolt, szőkített vagy erősen igénybe vett, környezeti hatásoknak kitett hajra mindenképpen ajánlott időről időre egy ilyen kezelés, de ha fakó, fénytelen vagy töredezett a hajad, akkor is érdemes, hiszen a ragyogó, élettel teli hajkorona minden nő álma! 

A haj szerkezetének fontos építőeleme a keratin, mely sajnos könnyen sérül például erősebb kezelések, vegyszerek, vagy éppen betegség, stressz, esetleg időjárási körülmények következtében. Ennek hatására hajad elveszíti fényét, száraz és töredezett lesz. Ilyenkor érdemes bevetni a modern fodrászati kezelések tárházából a keratinos építő kúrát, mellyel visszaállítható hajad ragyogása, egészsége. 

A keratinos hajszerkezet-újraépítés látványos eredményekre képes:

  Újraépíti a haj sérült részeit annak minden rétegében

    Visszaadja a haj rugalmasságát, fényét

    Lezárja a haj felületét, hogy simává és fényessé váljon

    Mélyen hidratálja a hajat, hogy hosszú távon biztosítva legyen a szálak nedvességtartalma


 

Argánolajos szerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, mosás,vágás,szárítás

Gyönyörű, egészségtől csillogó hajat szeretnél, amely újra visszanyeri fényét? Kihagyhatatlan ajánlatot kínálunk a hajad számára. Argánolajos hajszerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, speciális ultrahang és infravörös technológiával, és még vágás, szárítás bármilyen hosszú hajra.

Sérült, töredezett, gyenge a hajad és nem tudod az okát. Több tényező okozhatja a problémát. Alapból a göndör hajúak sajnos sérülékenyebbek, így nekik erősen ajánlott a különleges ápolás. Ott van még a hajfestés, melírozás, szőkítés, dauer, hajvasalás vagy hajsütés gyakori használata. Ezek a leggyakoribb okok, ami miatt problémád adódhat a hajad állapotával. Ilyen esetben sajnos egy hajvágás nem nyújt megoldást a problémádra. Ebben az esetben kell választanod a hajszerkezet újraépítést, ahol hajad külső és belső regenerálásban részesül.

Az argánolajos hajszerkezet újraépítés a hajápolás egyik legkorszerűbb. és legdrágább hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat. Argán olaj másnéven folyékony arany, magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. Háromszor több E vitamint tartalmaz, mint az oliva olaj. Ezzel újra ellenállóvá és természetessé teszi a hajad rugalmasságát. Jön a második lépés a külső „javítás”, ahol hajad visszanyeri a természetes fényét és puhaságát. A kezelés része a gépi hajstimuláció, ami speciális ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. Ez a legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja, amely segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát.

  HAJBOTOX

 

A Botox Hairgold egy professzionális termék, mely a botulin tartalma révén a legjobb kezelés a töredezett, vékony, és gyenge szálú hajnak, továbbá a Botox kezelés 30%al‼️megnöveli a haj volumenét, így a kezelés után a haj puha selymes és fényes hatású lesz. A botulin mélyen be tud hatolni a haj szerkezetébe, újrastrukturálva a hajszálak sérült rétegeit. A kezelés regenerálja haját, helyre állítva természetes szépségét, hogy haja újra puha, fényes, könnyen kezelhető legyen!

A kezelés menete:
1.)Megmosom kétszer a hajat az 1-es mélytisztító samponnal, hagyom hatni rajta tiz percet, ezt követően öblítsük kiöblítem, majd                  szárítom.
2.) Eloszlatom a 2-es Botox feltöltőt, gyengéden bemasszírozom a hajba, majd belefésülöm. 
3.)Ezután hideg hajvasalóval beviszem az anyagot a haj belső szerkezetébe, majd fóliában melegen tartom 10 percig, végül kiöblítem.
4.) Szárítás következik!
     kb a szárítás felénél felviszem a hajra a 3. regeneráló és záró krémet majd teljesen megszárítom.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!