K18ÚJ [‼️] [🆕] [🆕] [🆕] [🆕] [🆕] [🆕] [🆕] [🆕] Magyarországon most bevezetésre kerülő hajszerkezet helyreállító kezelés [‼️] .

K 18
Biomimetic hairscience
A K18 peptidet tartalmazó szabadalmaztatott leave-in hajápoló, amely molekuláris szinten fejti ki a haj helyreállító hatását még az extrém módon sérült haj esetén is [‼️]
A kezelés során a haj teljesen megújul, erőssége, puhasága, simasága visszanyeri eredeti formáját.
Hogyan működik?
Amikor a haj megsérül, károsodik, a haj belső szerkezetét alkotó polypeptid láncok (keratin láncok) elvékonyodnak és eltörnek, a haj elveszíti fényét rugalmasságát.
A K18 peptid képes a sérült hajat visszaállítani eredeti fiatalos állapotába [‼️]
Mivel a K18 lemásolja a keratint építő részecskéket a hajban, a haj természetesként és nem kötést segítőként ismeri fel, így NEM LEHET KIMOSNI a hajból [‼️] [‼️] ezért zseniális és hosszantartó megoldás!

Maga a K18, amellett, hogy vegán, aminosavakat tartalmaz, és ezek az aminosavak a hajszerkezet azon részeit célozzák meg, ahol a peptidkötések vagy keratinkötések hiányoznak, esetleg sérültek. A K18 termékeket épp ezért nem is szabad kimosni a hajból, hiszen tartósan segít. Nem jön ki a hajból még hajmosáskor sem. Ezért is van az, hogy egymás után maximum hatszor lehet használni, hiszen utána eléri a maximális hatását, és várni kell az újbóli használattal. Egyáltalán nem olyan, mint egy átlagos pakolás!


Mivel egy ápoló termékről van szó, ezért mindenkinek ajánlott. Viszont akkor nagyon fontos a használata, mikor a haj szőkített. A szőkítés jobban igénybe veszi a tincseket, hiszen egyszer szőkítünk, és utána rátesszük a színezőt is. Nyilván fontos az otthoni ápolás is – festett hajra való sampon és kondicionáló használata, és ha ezeknek a vendég nem tesz eleget, és úgy jön vissza, hogy törik a haja… Na, akkor nagyon jó a K18!


Ajánlott vegyi kezelésekhez: ekkor 2 lépcsőben alkalmazzuk.
1.) Mist ( festés előtt)
2.) Maszk ( mosás után)
Hajkezelésként mosás után egy lépésben:
1.) Mosás Maszk szárítás


Otthoni használatra is vásárolható a maszk.
Kis kiszerelés 5 ml                                                                                

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.