A Lisse Design Keratin Terápia 

Egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza.

FORMALDEHID MENTES!

Három hónapig tartó eredmény!

A Lisse Design egy olyan termék, ami simítja és „lezárja” a hajat. Ezáltal könnyen kezelhetővé teszi azt, és akár 3 hónapon keresztül egyenesíti.

A termék a hidrolizált keratinnak és a negyedelt kollagénnek köszönhetően áthatol a hajon, puhává és simává téve azt.

Nem szerkezetátalakító kezelés,  kénhidat nem változtat, azaz full göndör hajból szög egyenes (fejre cuppanó) nem várható, csak puha, könnyen kezelhető, fésülhető, sima haj!

Ez a termék ideális bárki számára, aki a göndörödő-hatást szeretné kontrollálni és könnyebben kezelhetővé szeretné tenni a haját. Szintén segít a göndörség lazításában, miközben fényessé, simává és ragyogóvá teszi a hajat. A Lisse Design minden hajtípusra megfelelő és használható, más színező vagy egyenesítő módszerek mellett is, vagyis minden vendég számára ajánlott.

A termék hidrolizált keratint használ, mely támogatja a haj új formájának tartósságát. Negyedelt kollagén és Babassu olaj teszi a hajat rugalmassá és igazán puhává.

A kezelés 3-4 óra alatt elvégezhető, a hajmennyiségtől függően.

Az olyan simító kezelésekről, mint a Keratin terápiák, számos negatív véleményt jelentettek meg az utóbbi években és sok terméket visszahívtak a piacról, mert nem biztonságosak a fodrász egészsége szempontjából. A Lisse Design-t teljes mértékben biztonságos használni. A keratin terápiák közül soknál bizonytalan az egyenesítés mértéke, míg a Lisse Design-nak erős és kiszámítható simító hatása van. A Lisse Design igazi előnye abban rejlik, hogy a frizura a kezelés után azonnal „hordható”. Meg lehet mosni, formázni, vagy festeni, azonnal a kezelés után. A haj megtartja tömegét és mozgékonyságát, akár hullámos frizurát is ki lehet alakítani, ha a vendég úgy kívánja.

A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.

​Kinek ajánljuk a Lisse Design keratinos hajsimítást?

- Göndör hajú vendégeinknek, akik sima, puha hajra vágynak és megbarátkoznak a gondolattal, hogy legalább három hónapig sima marad a hajuk

- Extrán roncsolt, vegyileg kezelt hajú vendégeinknek, akik visszaállítanák hajuk egészségét

- Fakó, sprőd, kreppesedésre hajlamos frizurájú vendégeinknek, akik lágy, selymes és fényes hajkoronát szeretnének.

- Vendégeinknek, akik a hajsimítást követően azonnal festetni szeretnének.

A szolgáltatással elért eredmény tartóssága:

Natúr haj esetén (nem festett): a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 2 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Festett / melírozott haj esetén: a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 3 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).
Minél inkább kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.