Sejtmegújító, ultrahangos és infravörös hatóanyagbevitel

 

Speciális hideg hajvasaló ultrahang és infravörös technológiával hatóanyag bevitelhez, legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja.

Mire használjuk:

 - segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól                                                                               

- stimulálja a sejtképződést

- hajfestés után: javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt

- repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak  visszazárja a kutikulát!

Egy innovatív alternatív módja alkalmazni haj szerkezetátalakítási kezelések és javítja a haj egészségét általában. Az aktív összetevők tartalmazott a legtöbb szépségápolási termékek (keratin, fehérjék, vitaminok, pantenol, növényi olajok és vajak, gabona, stb selyem kivonatok) klasszikusan ezeket a hatóanyagokat magas hőmérséklet által generált hagyományos hajsütővassal visszük be, de a melegedés jelentősen megváltoztatja a haj szerkezetét  kutikulát mint "erő" a hám hüvely nyitott, ami kiszáradáshoz ezet. Ez a készülék  viszont hideg elven működik.  Aktív hatóanyagok kombinációja - infravörös (vörös lemez) és az ultrahang (titán lemez), más szavakkal, elektromágneses indukció révén és a nagyon magas frekvenciájú hullám rezonancia. A készülék egyedülálló! Képes ösztönözni penetráció és felszívódását az alkalmazott kezelések közvetlenül a hajon keresztül induktív felszívódását   és így a kémiai / fizikai szerkezete a hajnak változatlan marad!


A hajszerkezet újraépítés 3 lépcsőből áll és kb  1,5 órát vesz igénybe

4-6 hetente ajánlatos megismételni!


Keratinos hajújraépítés, ultrahangos hatóanyagbevitellel, mosás, vágás, szárítás                                                                                                                                     

Keratinos kezeléstől hajad visszanyeri ragyogását, eltűnnek a töredezett hajvégek és rugalmassá, erőssé váljanak hajszálaid!    

A keratinos kezelése újraépíti a haj szerkezetét, mélyen behatol a szálakba és helyreállítja a sérült részeket, 4 héten keresztül hidratálja és erősíti a hajat.   Dauerolt, szőkített vagy erősen igénybe vett, környezeti hatásoknak kitett hajra mindenképpen ajánlott időről időre egy ilyen kezelés, de ha fakó, fénytelen vagy töredezett a hajad, akkor is érdemes, hiszen a ragyogó, élettel teli hajkorona minden nő álma! 

A haj szerkezetének fontos építőeleme a keratin, mely sajnos könnyen sérül például erősebb kezelések, vegyszerek, vagy éppen betegség, stressz, esetleg időjárási körülmények következtében. Ennek hatására hajad elveszíti fényét, száraz és töredezett lesz. Ilyenkor érdemes bevetni a modern fodrászati kezelések tárházából a keratinos építő kúrát, mellyel visszaállítható hajad ragyogása, egészsége. 

A keratinos hajszerkezet-újraépítés látványos eredményekre képes:

  Újraépíti a haj sérült részeit annak minden rétegében

    Visszaadja a haj rugalmasságát, fényét

    Lezárja a haj felületét, hogy simává és fényessé váljon

    Mélyen hidratálja a hajat, hogy hosszú távon biztosítva legyen a szálak nedvességtartalmaArgánolajos szerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, mosás,vágás,szárítás

Gyönyörű, egészségtől csillogó hajat szeretnél, amely újra visszanyeri fényét? Kihagyhatatlan ajánlatot kínálunk a hajad számára. Argánolajos hajszerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, speciális ultrahang és infravörös technológiával, és még vágás, szárítás bármilyen hosszú hajra.

Sérült, töredezett, gyenge a hajad és nem tudod az okát. Több tényező okozhatja a problémát. Alapból a göndör hajúak sajnos sérülékenyebbek, így nekik erősen ajánlott a különleges ápolás. Ott van még a hajfestés, melírozás, szőkítés, dauer, hajvasalás vagy hajsütés gyakori használata. Ezek a leggyakoribb okok, ami miatt problémád adódhat a hajad állapotával. Ilyen esetben sajnos egy hajvágás nem nyújt megoldást a problémádra. Ebben az esetben kell választanod a hajszerkezet újraépítést, ahol hajad külső és belső regenerálásban részesül.

Az argánolajos hajszerkezet újraépítés a hajápolás egyik legkorszerűbb. és legdrágább hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat. Argán olaj másnéven folyékony arany, magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. Háromszor több E vitamint tartalmaz, mint az oliva olaj. Ezzel újra ellenállóvá és természetessé teszi a hajad rugalmasságát. Jön a második lépés a külső „javítás”, ahol hajad visszanyeri a természetes fényét és puhaságát. A kezelés része a gépi hajstimuláció, ami speciális ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. Ez a legújabb innováció a fodrásziparban. A hajkezelés alternatív módja, amely segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti általában a hajszínt repolarizáció: a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.