Nagy Kata vagyok a Te privát fodrászod.
A Clips Nemzetközi Fodrász Akadémián végeztem ahol szakmailag elismert oktatók tanítottak. Mesterem: Fábián Andrea mesterfodrász.            Fontos számomra a folyamatos fejlődés, így rendszeresen részt veszek továbbképző tréningeken, workshop-okon.
A fodrász szakmában csak az válhat igazán sikeressé, aki tökéletesen megérti a Vendég igényeit, és szakmai profizmusa révén képes a lehetőségekből a legtöbbet kihozni.
Számomra az elsődleges szempont a vendégek elégedettsége - az ő elképzeléseiket igyekszem megvalósítani munkáim során, miközben  próbálom a saját ötleteimet is beleszőni, illetve tanácsokkal ellátni őket.
Igyekszem a legújabb technikákkal és a legjobb minőségű anyagokkal dolgozni, ezért nem köteleztem el magam egyetlen cég felé sem, hanem több márka , MOROCCANOIL,  K18, JOICO, KEMON, BRASIL CACAU, RAYWELL, COCOCHOCO, Lothmann Paris, ALFAPARF, Igora Royal (szerintem) a legjobb anyagait válogattam össze.
 

Az üzletben egyszerre csak 1 vendég tartózkodik.

CSAK RÁD FIGYELEK, CSAK VELED FOGLALKOZOM!


Gyere, várlak szeretettel a Nagy Hajvarázslat Stúdióban,                                         XIII. Tátra utca 33/b.
Ha kérdésed van vagy szeretnél bejelentkezni hozzám várom hívásod:  

0630-244-2004

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.