Brasil Cacau Thermal  (régi anyag)

HOSSZANTARTÓ EGYENES HAJ

Szeretnél tökéletesen egyenes hajat?

Szeretnéd, hogy a hajad tökéletesen egyenes és sima legyen? Ami nem göndörödik és nem szálkásodik?

Fedezd fel a BRASIL CACAU-t   a hajad olyan lehet amiről mindig álmodtál!

Ha tényleg tartós és tökéletesen sima, csillogó hajat szeretnél használd ezt!

A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

Egy kezelés négy hatás!

- Gátolja a visszagöndörödést

- Csillogó fényt ad

- Visszaállítja a haj egészségét

- Ellenáll a páránakHajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin (a haj és a köröm fő építőanyaga – a hajunk 88%-át alkotja). A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védő-réteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.A brazil kakaós, tartós hajegyenesítés mindazoknak ajánlott, akik göndör vagy hullámos hajuk helyett egyenesre vágynak, valamint akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk. A folyamat kb. 3 órát vesz igénybe.

   A kezelés 3 lépésből áll:  

-ANTI-RESIDUE SAMPON A lúgos pH (9.0) segítségével nyitja meg a kutikulát, hogy az aktív összetevők könnyebben behatoljanak.

-BRASILIAN THERMAL RECONSTRUCTION A savas pH (2.8) elősegíti az intenzív egyenesítést és ezt az ecetsav fixálja. A keratin és a kakaó megerősíti és egészségessé teszi a hajat.  

-DEEP CONDITIONING MASK Visszaállítja a haj normális pH (4.5) egyensúlyát, ez biztosítja a haj egészségét és fényét, amely hosszan megmarad a kezelés eredményeképp.

A keratinos kezelés ára a felhasznált keratin mennyiségétől függően változhat:


   BRASIL CACAU Proteines


  

A Brasil Cacau új terméke a SMOOTHING PROTEIN. Ez egy új kezelés, amely lehetővé teszi a maximális kiegyenesítést, ideális durva, erős szállú és tröredezett, roncsolt  hajra. A termék hidratálást és szerkezetátalakítást biztosít a hajnak, több mint 3 hónapos időtartamra. Technológiailag ökológiai, nádcukorral, kakaóval és D-panthenollal, és dermatológiailag tesztelt anyagog segítségével fejti ki hatását.
A BRASIL CACAU egy sikeres márka, híres fodrászok és híres színésznők használják a világ minden részén, többek között Brazíliában, az Egyesült Államokban, Európában és Ausztráliában. A Brazil Cacau több mint 30 országban jelen van, és terjeszkedése a 2006 óta töretlen. Ez a magas színvonalon nyujtott kezelések teljesítményének köszönhető! A cég úttörő szerepet játszik a vegyi termékek használata nélkül történő simítás elindításában.

A Brazil Cacau Smoothing Protein visszaállítja a hajának egészségét, és hihetetlenül természetes fényt biztosít a hajnaK.

Különbségek más keratinos kezelésekhez képest:
A hajat ugyanazon a napon lehet mosni és fésülni!
30% -kal többet nyújt a hajfelújítás és rugalmasság terén!
Alkalmazható bármilyen kémiai folyamat után!
Lehetővé teszi több eljárás végrehajtását ugyanolyan kezeléssel!
Használható minden típusú hajra, beleértve a festett, korábban simított vagy hullámosított hajakat. Ezekben az esetekben mindig készítsen diagnózist!
Alkalmazása terhes nőkön vagy kiskorúaknál nem ajánlott (csak a szülői engedéllyel)
Ez egy exkluzív és differenciált kezelés a haj intenzív helyreállítására a következő képlet alapján:
Kakaóvaj, esszenciális zsírsavakkal, tápláló, hidratáló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.
Hidraulizált keratin, egy olyan fehérje, amely a hajat fóliával borítja, ami ellenállóbbá és rugalmasabbá teszi haját.
D-panthenol, amely mélyen kezeli és hidratálja a hajszálakat.
Cisztein nádcukor, aktív összetevő szénhidrátokon alapuló cukorkaucsuk és az aminosav cisztein alapú összetétel.
A keratin, panthenol és kakaó alapú formulája felelős a haj teljes rekonstrukcióért és a végső hatásért, amely meglepően selymes és sima. A hajvasaló hője által aktiválódik a cukornád, így az bejut a kutikula legmélyebb rétegeibe ott kifejtve hatását,  simává varázsolva a hajszálak felületet és intenzív fényt biztosítva a hajnak.

Miért hatékonyabb a Brazil Cacau a hagyományos hidratációnál?

Tevékenységét a pH-érték változása adja a hajban:
A sampon lúgos pH-ja: megnyitja a hajhéjat és fokozza a fő hatóanyagok felszívódását, elősegítve az abszolút hidratációt és újáépítést.
A finisher savas pH-ja: lezárja a kutikulákat, lehetővé téve a tápanyagok tárolását a hajszálon belül, meghosszabbítva a kezelés eredményeit és elősegítve az intenzív fény eredményt.

Újjávarázsolt haj, a hajszálak belsejétől, selymes érintéssel és tele fényerővel, tartós sima hatással!

 A kezelés 3-4 órát vesz igénybe.

Hatása 3-4-5 hónap!

A kezelés után rögtön összefoghatjuk a hajunkat, de lehetőség szerint 2 napig ne mossuk meg.

Só- és szulfát mentes sampon használata javasolt, így tovább tart a hatása.

Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A szőke hajat besárgítja!!!

Festeni a hajat 1 hét elteltével ajánlott.


          Előtte-utána kép

 


A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés

 A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, olyan fizikai eljárás, amely nem károsítja a haj szerkezetét.                                                              

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

Állatokon nem tesztelt anyag!                                                                                       

A COCOCHOCO keratinos hajegyenesítésnél nincs fixáló folyadék, kizárólag a mélytisztító samponra (Cuticula nyitáshoz), valamint a keratinra van szükség. A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz.

Keratinunk természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. Holt-tengeri tápláló kivonatokat.

4-5 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj, a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett. Azoknál a vendégeknél, akik már többször jártak a COCOCHOCO keratinos kezelésén, látványosan javult hajszerkezetük állapota. Továbbá más tartós hajegyenesítőkkel  ellentétben, a COCOCHOCO kezelése után később is élettel teli, puha marad a haj. 

A kezelés minden fajta hajra alkalmazható:

Természetes, Festett, Dauerolt, Szőkített, Erősen roncsolt hajra egyaránt

A COCOCHOCO  Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, valamint segít megtartani a rugalmasságát.

A CocoChoco Professional HAJSIMÍTÓ RENDSZERE kétség kívül az utóbbi évtizedben piacra kerülő hajfiatalító termékei közül a leghatékonyabb. Ez a sokévnyi kemény és mélyreható kutatás eredményeként létrejött innovatív technológia.


A COCOCHOCO  Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. A Original Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék

. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli.

A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, nyugodt, melírozott és szőkített) hajra. 

A hajkezelés 2 órát vesz igénybe.

Hatása 3-4-5 hónapig tart.

A hajkezelés után 72 óráig nem érheti víz, (eső sem) nem köthetjük össze, nem rakhatod a füled mögé és a napszemüveget se rakhatod a fejedre, mert benne marad a nyoma. Hagyd lógva a hajat! Gőz se érheti, igy ebben a 3 napban mellőzd a szaunát. Lehetőség szerint ne izzadj meg, ne most menj edzőterembe.

Só- és szulfát mentes sampon használata javasolt, így tovább tart a hatása.

Hajunkat óvjuk a tengervíztől és a klóros víztől!  Nyaralás után célszerű a hajkezelést elvégeztetni!

A hajkezelést követően 2 hét után lehet festeni a hajat.

 Ha a haj nedves lesz, vasald át újra.                                                                                         

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.