Jaguár TCC melegolló

   


Hosszú haj, töredezett végek nélkül. Egészséges, erős, ragyogó, érzéki haj egészen a hajvégekig. Gyönyörű, ápolt megjelenés, mintha csak most hagytad volna el a szalont. A CareCut egy innovatív, professzionális hajvágási rendszer, ami egy enyhe, kíméletes hő-alkalmazás technikáján alapszik, mely vágás közben lezárja a hajvégeket. Ez azt jelenti, hogy a természetes hidratáló és ápoló összetevőket bezárja a hajba. Ez mind kívülről, mind belülről megerősíti és aktívan védi a környezeti hatásoktól és kiszáradástól. Mindez segít a haj minőségének hosszan tartó javításában és a haj növekedésben.

Innovatív vágási rendszer, mely kizárólag a CareCut technológiát használó fodrászoknál érhető el.
Olyan új, forradalmi hajvágási technológia, ami során a hajat elektromosan fűtött ollókkal vágják. Nem csupán rendkívül kíméletes a hajhoz, de ahogy a név is jelzi, vág és ápol is egyben.

A tradicionális ollókkal ellentétben, a vágás pillanatában azonnal le is zárja a hajvégeket és ennek köszönhetően a hidratáló és ápoló összetevők a hajban maradnak. Ilyen módon a haj megerősödik és tartósan védett marad a kiszáradástól. A lezárt felszín biztosítja a szép, egyenletes hajszerkezetet, mely további volument kölcsönöz a hajnak. A lezárás azt is biztosítja, hogy a haj megtartja mind a természetes ragyogását, mind a színintenzitást.


A töredezett és fakó haj már a múlté. A profi szakemberek rendszeres hajvágást javasolnak a CareCut egyedi technológiájával, az állandóan szép, ragyogó haj elérése érdekében, az egészséges hajvégekért és a nagyobb volumenért.

A hosszú haj esetében a legnagyobb kihívás az ápolt megjelenés elérése.
Ez elég stresszes lehet, mivel aki hosszú hajat szeretne, az esetek többségében egy centit sem szeretne vágatni a hajából, azonban minél hosszabb a haj, annál jobban ki van téve a káros elemeknek.
A környezeti behatások, mint például a légszennyezés, a hőváltozás, az UV-sugárzás és a kémiai kezelések, mint például a festés és a mechanikai érintkezések is károsíthatják a hajat, ilyen a hajvasalás és hajszárítás. Ezek következtében pedig a rostrétegek között elhelyezkedő hidratáló és ápoló anyagok apránként kiszáradnak. Az eredmény pedig látható és érezhető, a haj veszít fényéből és volumenéből, csökken az ellenálló képessége. A hajvégek vékonnyá, sérülékennyé, töredezetté válnak. Amikor ez megtörténik, sokan úgy döntenek, hogy vágatnak a hajukból, de a hosszú, selymes hajról való álomnak nem kell itt véget érnie.

A hosszan tartó „frissen a szalonból” érzés.

A kondicionálókhoz és maszkokhoz hasonlóan a CareCut is biztosítja a ragyogást, javítja az ellenálló képességet és növeli a rugalmasságot. Bármilyen kémiai kezelés nélkül, kíméletesen és környezetbarát módon javít a haj állapotán, ráadásul hatása hosszan tartó.
A CareCut kifejezetten a hosszú hajra lett kifejlesztve, illetve a hajnövesztés elősegítésére. Ez egy wellness kezelés a hajnak.

A töredezett, seprűs hajvégek már a múlté, a haj egészséges és erős. A CareCut határozottan a leghatékonyabb módszer a haj megerősítésére és megóvására, melynek köszönhetően valóra válthatjuk a hosszú haj álmát.

Láthatóvá tesszük a különbségeket.

A CARECUT csodálatos módon megváltoztatja a hajvégeket. A kíméletes hőhatásra a hajvégek lezárulnak és majdnem olyan erősek lesznek a hajszálak végei, mint a hajtő. A CARECUT-nak köszönhetően a haj természetes módon erőssé és gyönyörűvé válik.AMENNYIBEN RENDSZERESEN EZT A KEZELÉST VÁLASZTJUK, NINCS TÖBBÉ TÖREDEZETT HAJ ÉS SEPRŰS HAJVÉG.

         
Szeretem, mert…                                                                                                                                             

 Egészséges tőle a hajam
 Megszűnt a töredezés
 Nincs elvékonyodva a hajszálam
 Fényes, élettel teli, igazán vonzó megjelenést ad
 A frizurám sokkal tovább tart, mint eddig bármelyik hagyományos hajvágáskor.

Wellness a hajnak!

 Dúsabb
 Fényesebb
 Rugalmasabb
 Könnyebben kezelhető lesz
 Biostimuláción keresztül regenerálódik

Már az első wellness hajvágást követően! Látványos és azonnali eredmény minden hajtípus esetén.

Hagyományos ollóval vágott hajvég

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszíti fényét, erejét és szépségét.

Melegollóval lezárt hajvég

A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj teljesen ép és egészséges lesz. Formáját hosszú időn keresztül megőrzi, a vágás még hetekkel később is aznaposnak tűnik.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.